Ruilen en retourneren

Wilt u graag een dottel ruilen of retourneren? Dan kan dit binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Retourneren of ruilen is alleen mogelijk in de originele, gesloten verpakking waarbij de verzegeling niet doorbroken is. Dit vanwege hygiënische redenen. Na retournering zal het volledige orderbedrag, mits voldaan aan de hiervoor omschreven voorschriften, worden teruggestort op de rekening. Kosten voor het retourneren zijn niet inbegrepen.

 

Snel retourneren met deze 3 simpele stappen:

Stap 1: Meld de retourzending aan.

Vul hieronder het contactformulier in. Vermeld in het bericht jouw ordernummer en het product wat je wilt retourneren. Wij zullen vervolgens je per mail een retourformulier sturen.

Stap 2: Stuur je bestelling op. 

Stuur de artikelen samen met het ingevulde retourformulier naar het adres dat vermeld staat op het retourformulier. Zorg dat je het pakketje voorziet van een Track & Trace code.

Stap 3: Ontvang het aankoopbedrag op jouw bankrekening.

Als wij het pakketje hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen op je bankrekening staat.

 

Heb je nog verdere vragen met betrekking tot het ruilen of retourneren van één van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op.

 

×