Voor bedrijven

Hoeveel kartonnen wegwerpbekertjes gaan er iedere dag bij uw bedrijf in de prullenbak? Vooral in de zomer wordt er ontzettend veel gebruik gemaakt van deze bekertjes. Dat is niet meer nodig! Met dottel levert uw bedrijf een substantiële bijdrage aan een beter milieu en vergroot u het bewustzijn daartoe. Tegelijk wordt dat zichtbaar voor uw klanten en bezoekers.

Creëer eenheid en duurzaamheid op de werkvloer

Voor iedere werknemer een persoonlijke herbruikbare waterfles die symboliseert waar uw bedrijf voor staat. Gezondheid en milieubewustzijn worden pas echt bevorderd wanneer uw werknemers hier dagelijks in worden uitgedaagd. Dottel helpt u om een gezonde werkstijl te bewerkstelligen door het uitgekiende ontwerp. En dat leidt tot gezonde medewerkers die voldoende water drinken en het gebruik van herbruikbare materialen. Daarmee is uw bedrijf een voorbeeld voor zowel de binnen- als de buitenwereld.

Wat zijn de mogelijkheden voor uw bedrijf?

  • Het verwerken van uw bedrijfskenmerken op de fles (logo, kleurenpallet, slogan).
  • Het creëren van een persoonlijke waterfles die ingezet kan worden als relatiegeschenk.
  • Personaliseren van de waterflessen door iedere werknemer een fles cadeau te geven met de eigen naam. Leuk voor het vieren van behaalde doelen, het ontvangen van een nieuw personeelslid of voor in kerstpakketten.

Ook benieuwd hoe dottel uw bedrijf een professioneel, duurzaam en vooruitstrevend imago kan geven? Neem dan contact met ons op via dit formulier

×